Live Live

Zwerafafvalbrigade organiseert bijeenkomst in Bennekom

Gepubliceerd: Vrijdag 05 juli 2019 10:34

Zwerafafvalbrigade organiseert bijeenkomst in Bennekom

BENNEKOM - De zwerfafvalbrigade organiseert maandag 15 juli van 19.30 tot 21.00 uur een bijeenkomst in zalencentrum De Brink aan de Brinkstraat 39 in Bennekom. Iedereen is welkom en de koffie en thee staat volgens de organisatie voor u klaar.

Volgens de organisatie ruimen mensen steeds vaker zwerfafval op, ook buiten de landelijke schoonmaakdagen. Zonder zwerfafval is en blijft de omgeving leefbaarder. In Bennekom heeft een groep betrokken bewoners al de eerste stappen ondernomen om tot een zwerfafvalbrigade te komen. 

Samen aan de slag voor een leefbare omgeving

Een gezamenlijke inzet is gezellig en geeft veel voldoening. In korte tijd bereik je zichtbare resultaten. Bovendien stimuleer je elkaar in een prettige en ontspannen sfeer. U kunt samen met andere deelnemers zwerfafval opruimen, maar er is ook de ruimte om alleen op pad te gaan. Sommigen van u doen dat al, in combinatie met een mooie wandeling. Zo verenigt u het plezierige met het nuttige en zorgen we samen voor een leefbare omgeving. 

Bennekomse bewoners trekken samen met Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en de gemeente Ede op, om de Zwerfafvalbrigade Bennekom Dorp op te richten. Het idee is dat inwoners samen zwerfafval in eigen omgeving aanpakken. U ontvangt de benodigde hulpmiddelen en er is een oplossing voor het opgeruimde afval.

Maar eerst informeren we u graag over de oprichting van de Zwerfafvalbrigade Bennekom Dorp, om daarna samen met u dit initiatief nog succesvoller te maken. U bent van harte uitgenodigd.

Foto ter illustratie: Pixabay

Deel deze pagina: