Live Live

Woonvoorziening Next Level officieel geopend

Gepubliceerd: Vrijdag 25 januari 2019 15:56

Woonvoorziening Next Level officieel geopend

EDE - Vandaag is de woonvoorziening Next Level van het Leger des Heils, aan de Nieuwe Stationstraat in Ede, officieel geopend door wethouder Lex Hoefsloot van de Gemeente Ede en bewoner Cobus.

Na een projectstatus van drie jaar en een uitbreiding van het aantal kamers biedt Next Level de komende jaren huisvesting en begeleiding aan 18 bewoners.

 
De bewoners zijn door diverse omstandigheden op straat terecht gekomen. Sommige bewoners stromen in via de maatschappelijke opvang Valleiregio omdat ze toe zijn aan een volgende stap, voor anderen is Next Level het startpunt naar herstel van het gewone leven. Bij Next Level werken bewoners in 6 tot 12 maanden aan zelfstandigheid, waarmee uitstroom naar zelfstandig wonen mogelijk wordt.

Woonvoorziening Next Level 

Next Level is een woonvoorziening waar wonen en zorg gescheiden is. Bewoners huren bij Next Level een kamer of studio en krijgen daarbij ambulante begeleiding en woonbegeleiding. Mensen die zelfstandig kunnen wonen, maar nog wel ondersteuning nodig hebben, komen in aanmerking voor Next Level. Alleen mensen uit de regio Ede komen in aanmerking voor Next Level. 
 

Deel deze pagina: