Live Live

Wisselvallig Bennekom verliest van Terschuurse Boys

Gepubliceerd: Woensdag 31 oktober 2018 11:42

Wisselvallig Bennekom verliest van Terschuurse Boys

TERSCHUUR - De dames van Bennekom moesten zaterdag aantreden tegen de Terschuurse Boys. Helaas verloor Bennekom met 4-2.

Lang niet gespeeld


De Bennekomse ploeg had na een paar weken zonder voetbal weer zin om het veld op te gaan. De wedstrijd ging volgens Jeanette, teamspeelster bij Bennekom, ondanks de uitslag toch goed; 'De wedstrijd viel wel mee. Eigenlijk had ik het team toch sterker verwacht,' vertelt Jeannette. Toch vond Bennekom zelf dat ze niet helemaal scherp waren tijdens de wedstrijd.

Rommelige wedstrijd

Bennekom kon helaas niet meekomen met de tegenstander. 'Ik vond het erg rommelig gaan. Na een kwartier kwamen we al op 1-0 achterstand,' legt Jeannette uit. Voor de rust wist Bennekom toch nog 1-1 te maken en gingen beide teams de rust in.

'Na de rust konden wij dankzij Marieke een mooie 1-2 maken. Helaas wisten de Terschuurse dames toch weer de bal te pakken te krijgen en stond het weer 2-2,' zegt Jeannette. Ondanks alle kansen na de 1-2 wilde het bij Bennekom toch niet lukken. 'Helaas grepen wij onze kansen niet en bleef het lang gelijk. Daarna ging het heel snel bergafwaarts. De Terschuurse Boys tikte vrij snel achter elkaar nog twee doelpunten binnen,' aldus Jeannette.

Beluister hier het verslag

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: