Live Live

Wisselende resultaten in de beker voor Edese vrouwen

Gepubliceerd: Woensdag 05 september 2018 16:58

Wisselende resultaten in de beker voor Edese vrouwen

EDE - Zaterdag 1 september begon op diverse velden de bekercompetitie weer.

 


Afgelopen seizoen wist Blauwgeel55 dames 1 de finale te halen en te winnen. Gaat Blauwgeel55 voor een tweede keer de beker ophalen, of gooien de concurrenten roet in het eten?

Tegenvaller voor Otterlo

In Otterlo wilde men afgelopen zaterdag het seizoen goed beginnen. Hoewel de Otterlose vrouwen op een 1-0 voorsprong kwamen, kreeg de ploeg een strafschop tegen die door de Apeldoornse Boys werd benut. In de tweede helft wist Otterlo niet te scoren. Een oude voetbalwet zegt: scoor jij niet, dan doet de ander het wel. Helaas gold dit ook voor de speelsters van Otterlo en verloor het met 1-2.

Zesklapper in Wekerom


In Wekerom kon men opgelucht ademhalen na het afgelopen seizoen. Er meldde zich 3 nieuwe speelsters, waardoor de selectie weer wat breder is. Nieuwkomer, vierdeklasser Fortissimo, kwam naar de Beek. Of een feestje van de avond ervoor van invloed was weten we niet, maar SDS55 verloor op eigen veld met ruime cijfers. Voor Fortissimo een heerlijke start als nieuwkomer met een zesklapper. Eindstand: SDS55 - Fortissimo 0-6.

Ruime winst DTS Ede II


Na een jaartje in de derde klasse gebivakkeerd te hebben keert DTS Ede II terug in de tweede klasse A. Hierdoor is de burenstrijd weer een van de wedstrijden waar op Inschoten, maar ook op de Peppelensteeg naar uit werd gekeken. Voor DTS Ede II begon het bekertoernooi met een uitwedstrijd tegen SVHA. DTS Ede heeft veel vertrouwen uit deze wedstrijd geput want het won met erg ruime cijfers. Eindstand: SVHA - DTS Ede II 1-11.

Blauwgeel 55 haalt uit

DTS Ede dames 3 speelden thuis tegen de buren. De dames van Blauwgeel55 kwamen op de fiets naar Inschoten. De bekerwinnaar van seizoen 2017-2018 liet zich niet kennen en haalde uit tegen de DTS vrouwen. Eindstand: DTS Ede vr3 - Blauwgeel55 vr1 0-6.De Volgende bekerronde is op zaterdag 8 september.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: