Live Live

Winst en vier kampioenen bij TweeVV

Gepubliceerd: Donderdag 20 december 2018 11:51

Winst en vier kampioenen bij TweeVV

EDE – Zowel de mannen als de vrouwen wonnen afgelopen zaterdag thuis van Blauw Wit en Waho, de mannen met 3-2 en de vrouwen met 4-0. TweeVV is ook vier winterkampioenen rijker, bij de mini’s en de jeugd: N3.1, N5.1, MA1 en MB1.

Dames weer op stoom

De vrouwen waren deze week weer helemaal op dreef na het ongelukkige verlies van vorige week. Zoals voorgenomen, wonnen ze met ruime cijfers van het Wageningse Waho 2 die vrijwel onderaan staan. Met de niet zo fitte Rianne Meijer aan de kant kwamen de vrouwen moeizaam op gang, met als gevolg lange rally’s. Later in de eerste set kwam zij er toch in waardoor TweeVV net iets meer power had en de set uiteindelijk won.

Na de zeer makkelijk gewonnen tweede en derde set werd het nog even spannend aan het eind van de laatste set door knullige passfouten. TweeVV wilde per se de volle winst en dat lukte net met 25-23. Daarmee staan de vrouwen na de eerste helft van het seizoen op een mooie tweede plek.

Spannende strijd bij heren

De mannen hadden een wat lastigere wedstrijd tegen Blauw Wit uit Oldebroek dat net iets boven hen staat. Ze kwamen met 0-2 in sets achter te staan, al ging het in de tweede set lang gelijk op en hadden ze die bijna gepakt.

Vanaf de derde set keerden de kansen en was het TweeVV die het spel dicteerde. De mannen gingen meer scoren onder leiding van Kevin van de Pol en Jurjen Landman en verdedigden veel beter. Daardoor kwamen de ploegen gelijk in sets. In de beslissende vijfde set kwam TweeVV flink achter te staan, maar na een lange opslagserie trokken de Edenaren de stand weer recht. Het publiek schreeuwde de thuisploeg naar de overwinning en het werd 15-13.

Programma

De mannen spelen nog één wedstrijd op donderdagavond 20 december in Nunspeet tegen Hellas. De vrouwen hebben al winterstop.


Foto: Pixabay

Deel deze pagina: