Live Live

Werving talenten Veluwe Academy van start

Gepubliceerd: Woensdag 19 juni 2019 13:08

Werving talenten Veluwe Academy van start

HOENDERLOO - Deze week is de Veluwe Academy officieel van start gegaan. Afgestudeerde mbo-ers kunnen zich aanmelden voor een leertraject van een jaar bij twee verschillende bedrijven. Doel: het gastheerschap van de Veluwe optimaliseren én jongeren werkgelegenheid bieden.

Afgestudeerde MBO-toppers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden bij twee organisaties waar zij graag willen werken en leren. De traineeships zijn volwaardige banen bestaande uit een combinatie van een startersfunctie en een ontwikkeltraject. De studenten draaien mee in diverse functies op wisselende afdelingen en krijgen workshops en begeleiding van erkende leermeesters. Om vervolgens een start te maken met een succesvolle carrière in de Veluwse gastvrijheidsindustrie.

Waarom een Veluwe Academy?

De Veluwe is volgens de organisatie op weg om weer de nummer één binnenlandse vakantiebestemming in Nederland te worden. De gastvrijheidsector speelt voor hen daarin een belangrijke rol. De vier Veluwse gastvrijheidsleerbedrijven die deelnemen aan de Veluwe Acadamy, Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn en de Cantharel en Thermen Bussloo, erkennen dit en willen hier volop in investeren.  

De oprichting van de Veluwe Academy is hiertoe de eerste stap. De volgende stap is om nog meer bedrijven te betrekken bij de Veluwe Academy en nog meer studenten de kans te bieden om hun kennis in de praktijk te brengen en wie weet zelfs door te stromen naar een vaste baan.


 
Aanmelden kan hier

Alle informatie over het traineeship en is te vinden op de website www.veluweacademy.nl, de deelnemende bedrijven stellen zichzelf voor met een presentatiefilm en geïnteresseerde kandidaten kunnen hier een online aanmeldformulier invullen of zelf een filmpje insturen waarin ze hun motivatie toelichten.De eerste traineeships beginnen op 1 september 2019. 

Foto: Veluwe Academy

Deel deze pagina: