Live Live

voorstelling 'Zo normaal nog niet' in Ede

Gepubliceerd: Woensdag 06 december 2017 16:38

voorstelling 'Zo normaal nog niet' in Ede

Zo normaal nog niet is een Theater voorstelling over psychische kwetsbaarheid. Het publiek wordt meegenomen in een muzikale en beweeglijke voorstelling met liedjes, sketches en monologen waarin het thema psychische kwetsbaarheid centraal staat. Theatermakers Arno Setz en Annemieke van Westerloo onderzoeken wat er gebeurt als je te maken krijgt met psychische problemen; die van jezelf of die van een ander. En wat doet het met de familie, de omgeving, de maatschappij?
Graag nodigen wij u uit voor 'Zo Normaal Nog Niet'. Een voorstelling over psychische kwetsbaarheid. Van jezelf en van een ander.

Wij treden hiermee op door het hele land en aankomende 14 december in Ede. De voorstelling is humoristisch van toon maar maakt veel los. Na afloop is er ruimte voor een nagesprek. Tickets kunnen bestelt worden via de website van de Jonge Dame (www.jongedame.nl)

Theatermakers Arno Setz en Annemieke van Westerloo onderzoeken wat er gebeurt als je te maken krijgt met psychische problemen; die van jezelf of die van een ander. En wat doet het met de familie, de omgeving, de maatschappij?


Aankomende 14 december in Ede. De voorstelling is humoristisch van toon maar maakt veel los. Na afloop is er ruimte voor een nagesprek. Tickets kunnen bestelt worden via de website van de Jonge Dame (www.jongedame.nl)

Deel deze pagina: