Live Live

Volleybalteams TweeVV ontevreden na thuiswedstrijd

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 11:09

Volleybalteams TweeVV ontevreden na thuiswedstrijd

EDE - De vrouwen van TweeVV wonnen hun volleybalwedstrijd in de Van der Knaaphal met 3-1 van Renswouw dat bijna odder aan staat in de promotieklasse. De mannen verloren met 1-3 van de nummer één, Gemini uit Elst.

Beide teams van TweeVV stapten ontevreden het veld af. De vrouwen omdat ze de hele wedstrijd niet scherp genoeg waren en de mannen omdat ze moeite hadden om te scoren. Toch hebben de mannen van TweeVV een mooie prestatie neergezet door van de koploper, die tot nu toe slechts één set hadden verloren, een set af te pakken.

Volleybalheren stuitten op sterke verdediging
De mannen van Gemini zetten voor TweeVV een vrijwel ondoordringbaar blok neer. De verdediging was uitstekend en ze maakten weinig fouten. Daar konden de Edenaren niets tegenin brengen. In de derde set kwam Sander Lammertink het veld op en hem lukte het om plaatsballen te scoren. Door de plaatsballen en de sterkere servicedruk verliep de vierde set soepeler. De tegenstander nam gas terug en TweeVV greep zijn kans. Zo pikte ze deze set met 25-19 van de Elstenaren af. Toch bleef de frustratie van het niet scoren lang na sudderen.

Dames niet tevreden met vertoonde spel

De volleybaldames van TweeVV willen de gewonnen wedstrijd tegen het laag geklasseerde Renswouw graag snel vergeten. Monica van der Wal, trainer bij de vrouwen van TweeVV; 'Vanaf het begin waren we niet scherp genoeg en dat bleef de hele wedstrijd hangen. Het is altijd lastig om tijdens dit soort wedstrijden geconcentreerd te blijven. De punten die de tegenstander scoorden kwamen door onze fouten. We hebben er een kater van dat we hier niet de maximale winst uit hebben gehaald,' vertelt van der Wal.

Het programma

Donderdag 8 november spelen de vrouwen van TweeVV om 20.30 uur in Kermisland in Arnhem tegen Aetos. Op zaterdag 10 november spelen de mannen om 16.00 uur in dezelfde sporthal tegen Aetos 4.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: