Live Live

Volleybaldames pakken winst en tweede plek in de competitie

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 11:38

Volleybaldames pakken winst en tweede plek in de competitie

ELST/RHENEN – De vrouwen van TweeVV wonnen maandagavond in Elst van Gemini 2 met 0-4. De mannen speelden donderdagavond in Rhenen tegen Scylla/Excelsior en verloren met 4-0. 


De vrouwen moesten maandagavond laat al in Elst spelen. De Edese dames hadden zich hier goed op voorbereid en wisten goed de concentratie vier sets lang vast te houden. De tegenstander was erop gebrand om punten te halen in het belang van hun eerste team dat voor het kampioenschap wil gaan, maar TweeVV was daarvan niet onder de indruk. 

De servicedruk was goed evenals de blokkering en de pass. Alleen aanvallend scoren ging wat minder makkelijk. Vanaf de derde set kwam de versterking vanuit het eerste team van Gemini binnen de lijnen, maar dat mocht niet baten voor de tegenstander. TweeVV staat na de winst tweede op de ranglijst. 

Heren geven winst uit handen 

De mannen kenden een zwakke start tegen Scylla/Excelsior die tweede staan op de ranglijst. Ze keken meteen tegen een flinke achterstand aan. TweeVV bleef achter de feiten aanlopen, maar in de tweede set kregen ze kansen. De Edenaren speelden goed en ook serviceseries, passes en aanvallen liepen goed. Het lukte ze niet de belangrijke punten te pakken. De set ging maar net verloren met 25-23. Daarna overklaste de tegenstander TweeVV. In de vierde set wisten de mannen slechts acht punten te scoren. 

Programma 

Zaterdag 2 februari is er weer een thuisdag in de Van Der Knaaphal. De vrouwen spelen om 16.00 uur tegen Gemini uit Elst. De mannen spelen om 18.00 uur tegen Hellas uit Nunspeet.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: