Live Live

Verkiezingsdebat vrijdagavond in raadszaal

Gepubliceerd: Dinsdag 06 maart 2018 15:52

Verkiezingsdebat vrijdagavond in raadszaal

[EDE] Omroep Ede houdt vrijdagavond (9 maart) in samenwerking met Ede Stad.nl een verkiezingsdebat in de raadszaal van het gemeentehuis. De aanvang is 20.00 uur. Belangstellenden zijn welkom op de publieke tribune.


De lijsttrekkers van twaalf politieke partijen (de Gereformeerde Beginsel Partij doet niet mee) geven tijdens deze bijeenkomst hun mening over zes lokale thema┬┤s: de mogelijke verhuizing van Cultura, openstelling van supermarkten op zondagmiddag, het World Food Center, de Parklaan (rondweg) als oplossing voor verkeersknelpunten, het nieuwe systeem van afvalinzameling en het succes van de huidige coalitie. Gespreksleider is hoofdredacteur Martin Both van Omroep Ede.

Omroep Ede maakt tv- en radio-opnamen van het verkiezingsdebat. De uitzending op Ede TV is op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 20.00 uur (14, 15 en 16 maart).

De radio-uitzending via Ede FM is op woensdag 14 maart vanaf 17.00 uur, donderdag 15 maart vanaf 10.00 uur en vrijdag 16 maart vanaf 16.00 uur.

Een verslag van het debat is zaterdag 10 maart te lezen op edestad.nl. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 21 maart.

Deel deze pagina: