Live Live

Valentijnconcert in het Toon Hermans Huis Ede

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 11:23

Valentijnconcert in het Toon Hermans Huis Ede

EDE – Op zaterdag 16 februari staat de deur van het Toon Hermans Huis open voor iedereen die kennis wil maken met het inloophuis voor mensen die geraakt worden door kanker.

Van 12.00 uur tot 15.30 uur is het Open Huis, met aansluitend om 16.00 uur een benefietconcert. Het Open Huis is gratis toegankelijk. Het concert kost 10 euro per volwassenen, 5 euro voor jeugd van 13 tot 18 jaar oud en kinderen zijn gratis.

Tijdens Wereldkankerdag wordt wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Op diverse plaatsen worden activiteiten georganiseerd. Bekende solisten uit de regio verzorgen de muzikale avond met opera, operette en musical, maar ook klassieke ballet en streetdance. Onder andere operazangers- en zangeressen Martine Alink, Wilma Engelage, Arrien van Prooijen de Jong, Veronique Lamers, Pieter Troost en Eddy Braam verzorgen de avond. Tijdens de pauze zal er gedanst worden door de leerlingen van Dansstudio Poppelaars.

Diverse activiteiten

Bezoekers kunnen zich inschrijven voor een gratis voetreflex- en lichaamsmassage en schoonheidsbehandeling. Ook kunt u aanschuiven bij de workshops Kleuren voor volwassenen, sieraden maken, mindfulness of bij het koor Zingen voor je Leven. Er zal ook een loterij zijn waar u mooie prijzen kunt winnen.

Meer informatie

Kaarten voor het Valentijnconcert kunt u kopen bij het Toon Hermans Huis Ede. Voor meer informatie over het evenement kunt u mailen naar info@toonhermanshuisede.nl.


Foto: Toon Hermans Huis Ede

Deel deze pagina: