Live Live

Urker Mans Formatie zingt in Lunteren

Gepubliceerd: Woensdag 14 augustus 2019 11:05

Urker Mans Formatie zingt in Lunteren

LUNTEREN - Op woensdag 28 augustus 2019 treedt de Urker MANS Formatie op in de Oude Kerk, Dorpsstraat 34, Lunteren.

Het ensemble dat in Urker klederdracht optreedt, brengt het repertoire ten gehore van de nieuwe cd ‘ZING’ met goed in het gehoor liggende titels zoals: ‘Ik wil zingen van mijn Heiland, Rust en Als ’t bazuingeschal..’ Ook nieuw zijn de spirituals: ‘Four books in the bible en Gwadoddiad’ en de klassieke nummers: ‘Le Seigneur en Luctor et Ermergo.’

De gedreven dirigent Martin Mans vormt een eenheid van de stemmen en werkt aan beleving. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen. De vaste begeleider Mark Brandwijk zorgt voor de orgelbegeleiding. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn improvisaties de boventoon. Palle Jørgensen, één van de zangers, speelt altviool en Ioan Micu, eveneens zanger, taragot. Bij een zomerconcert van de Urker Mans Formatie kun je een gevarieerd aanbod aan zang en instrumentale muziek verwachten in een ongedwongen sfeer.

Toegang : € 18,50. Online en bij reservering € 17,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06-25 39 19 03.

Fotograaf: Tim Adriaanse.

Deel deze pagina: