Live Live

Uit Veluwe introduceert vegetarische maaltijdbox

Gepubliceerd: Dinsdag 05 mei 2020 13:14

Uit Veluwe introduceert vegetarische maaltijdbox

BENNEKOM - Drie weken na de introductie van de 2 boerboxen introduceert Uit Veluwe nu ook een vegetarische maaltijdbox met producten van de Veluwe. Hier blijkt veel vraag naar te zijn, zo stelt de organisatie van Uit Veluwe.

Uit Veluwe is daarom met nog meer streekproducenten gaan samenwerken om aan deze vraag te voldoen.

De vega maaltijdbox biedt lekkers voor diverse maaltijdmomenten op de dag. Brood van Bakker Piet, schapenkaas van de Ouwendorperhoeve en Honing van Imkerij ’t Haagje. Een sapje van de Kolke uit Voorst en pannenkoekenmix van de Nieuwenburgt uit Spankeren. In deze maaltijdbox zitten ook diverse groentes van Tuinderij Doorn die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld de pasta van de Lankerenhof.

En in dit seizoen mogen asperges natuurlijk niet ontbreken. Erkend Veluwse Streekproducent Han te Ronde steekt voor deze Uit Veluwe box de mooiste asperges, die goed te combineren zijn met de aardappelen van De Kolke en eieren van de Lankerenhof. Voor wie nog van een dessert houdt, kan genieten van zelfgebakken lekkers met het bloem van de Kolke. 

Veluwse beleving

Kans op cadeau via Kröller-Müller Museum Iedereen die de komende weken een maaltijdbox bestelt maakt kans op extra Veluwe beleving. Via het Kröller-Müller Museum mag Uit Veluwe namelijk 50 sets met windlichtjes ‘caféterras bij nacht’ van Vincent van Gogh cadeau doen twv € 5,75. Het Museum op de Veluwe met de 2-na grootste Van Gogh collectie hoopt straks iedereen weer te verwelkomen om het echte caféterras bij nacht te bewonderen.

Voor vrijdag bestellen, week daarna in huis Wekelijks biedt Uit Veluwe boerboxen met wisselende en verrassende inhoud. Bestellen kan via https://uitveluwe.nl tot en met donderdag. De boeren brengen hun producten naar de boerderij van Eco Fields waar een centrale pak- en koelruimte voor Uit Veluwe is ingericht. Daarna worden de bestelde pakketten gepakt door vrijwilligers en de boeren. Vervolgens zorgt Ecofields voor veilig en gekoeld transport door heel Nederland.

Foto: Asperges van Han te Ronde, erkend Veluws streekproducent uit Bennekom

Deel deze pagina: