Live Live

Toneelvereniging CPJ Bennekom staat op de planken

Gepubliceerd: Vrijdag 08 maart 2019 13:48

Toneelvereniging CPJ Bennekom staat op de planken

BENNEKOM - Op zaterdag 23 maart en zaterdag 30 maart voert CPJ Bennekom een toneelstuk op waarbij de opbrengsten naar een goed doel gaan. Dit jaar is het oog gevallen op het toneelstuk 'Celien slaat toe'. Deze klucht bestaat uit drie bedrijven en is geschreven door Johan Blaaser en JH Visscher.

Het stuk draait om Huub Smit. Huub zit in de problemen, hij kan zijn rekeningen niet meer betalen. Daarom is het aangekondigde bezoek van zijn rijke neef zo welkom. Mevrouw Margriet verwacht er echter geen cent van en weigert thuis te blijven om neef Bastiaan te ontvangen. Als deze zich dan meldt, zitten vader en dochter Jenny met een probleem. Wie neemt de plaats van mevrouw in? Precies, huishoudster Celien. En als mevrouw plotseling thuiskomt, wie wordt dan de hulp in de huishouding?


CPJ Bennekom heeft dit jaar besloten de opbrengsten van deze avonden en van de verloting te schenken aan de Manege zonder Drempels.

Bijzondere manege

De Manege zonder Drempels is een bijzondere manege. Hier kunnen mensen met een ernstig meervoudige beperking genieten van plezier, ontspanning en beweging. Hiervoor hebben zij het huifbed ontwikkeld waarbij de rijder op een doek ligt dat gespannen is over de rug van twee paarden.

Al sinds het ontstaan is de filosofie van de Manege zonder Drempels dat de kosten voor ouders, begeleiders en rijders zelf geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Daarom worden de prijzen bewust ver onder de kostprijs gehouden. Omdat de Manege geen subsidie van de overheid of zorgverzekeraars ontvangt zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven en scholen en particulieren heel hard nodig.

Waar: Gemeentecentrum De Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom

Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)

Entree: € 7,00 (kinderen t/m 12 jaar krijgen € 2,00 terug bij de kassa aan de ingang)

Lootverkoop tijdens pauze: € 0,50 cent per stuk

Voorverkoop: Bakkerij ten Veen, Dijkgraaf 24 in Bennekom of via cpjbennekom@gmail.com

Foto: CPJ Bennekom

Deel deze pagina: