Live Live

Thema-avond Geloofsopvoeding en Sociale Media

Gepubliceerd: Dinsdag 31 oktober 2017 14:33

Thema-avond Geloofsopvoeding en Sociale Media

In deze tijd spelen de social media, zoals Facebook, WhatsApp, Twitter en Instagram, een steeds grotere rol in het dagelijkse leven van (vooral) jongeren. Voor ouders met kinderen in de leeftijdsgroep van 10-18 jaar is het daarom prettig om ervaringen op dit terrein met elkaar te delen en uit te wisselen.

Voor zulke ouders is er op 16 november een avond belegd met als thema “Geloofsopvoeding en Social Media in het leven van alledag”. Daarbij gaat het om communicatie met kinderen en tieners en het gebruik van social media in de opvoeding.
Spreker is Miriam Bierhaus. Zij werkte sinds 1986 als trainer en coach op het snijvlak van kerk en maatschappij voor diverse organisaties. Nu is ze werkzaam als Pedagogisch adviseur, begeleider Lokale werkers en trainer voor het jeugdwerk binnen de PKN (Protestantse Kerk in Nederland).
De thema-avond wordt gehouden in de Beatrixkerk, Beatrixlaan 54 in Ede en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar. Rond 22.00 uur wordt deze bijeenkomst afgesloten.

Deel deze pagina: