Live Live

Theateragenda Cultura

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 13:33

Theateragenda Cultura

EDE - Op zaterdag 9 februari is er in Cultura  een cabaretvoorstelling van 20.15 uur tot 22.15 uur. De voorstelling heet ‘WELTSCHMERZ’ en gaat over de onvolmaaktheid van de wereld. Een kaartje kost 12,50 euro.

Op dinsdag 12 februari draait in het filmhuis de film ‘Call Me by Your Name’ om 15.00 uur, met de inleiding om 14.30 uur, en om 19.00 uur. Elio verheugd zich op een zomervakantie in de villa van zijn ouders in Italië, maar zodra de academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek arriveert bloeit er een romance tussen de twee op. Een kaartje kost 11 euro.

Op dinsdag 19 februari is het toneelstuk ‘Turks Fruit’ van 20.15 uur tot 22.15 uur te zien bij Cultura. Het gaat over de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun relatie krijgt een dramatische wending als de vrouw ernstig ziek wordt. Een kaartje voor de voorstelling kost 26 euro.

Op vrijdag 22 februari organiseert Cultura een ladies night rondom de voorstelling ‘Vuile Huichelaar – Morgen begint nu’. Geniet bij Cultura van een tropische sfeer. Het duurt van 19.15 uur tot 23.15 uur en een kaartje kost 22,50 euro. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en er staat een leuk programma op de planning.

Telkens weer kijken Saskia en Paulette met vrolijke verbijstering naar het leven. 'Wat wíllen we nou eigenlijk? Wat staat er op onze bucketlist? De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezien worden. En dat gaat gebeuren met Vuile Huichelaar. Want morgen begint nu!'


Op de foto: Saskia en Paulette via Cultura

Deel deze pagina: