Live Live

Stichting Ede Marketing wil Ede aantrekkelijker maken

Gepubliceerd: Woensdag 23 januari 2019 12:50

Stichting Ede Marketing wil Ede aantrekkelijker maken

EDE - In de concurrentiestrijd met andere gebieden is het steeds belangrijker om goed zichtbaar en aantrekkelijk te zijn voor inwoners, bezoekers, studenten en bedrijven, zo stelt de gemeente Ede dinsdag in een persbericht.

Door citymarketing wil de gemeente het leefklimaat van Ede bevorderen en de zichtbaarheid en het imago van het gebied verbeteren. 

René Verhulst, burgemeester: ‘Ede marketing is nodig. Ede groeit en is in concurrentie met andere steden om toeristen binnen te halen, bedrijven te werven en nieuwe inwoners te trekken. We hebben ervoor gekozen de stichting los te koppelen van de gemeente. Dit onder andere om de nieuwe organisatie kansen te geven om nauw samen te werken met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.’

Het doel van de stichting is om Ede aantrekkelijker te maken. Zij wil dit onder meer bereiken door meer reclame maken rond onder andere het toeristische en culturele aanbod van de gemeente Ede en het invullen van het gastheerschapsfunctie voor de stad en de omliggende dorpen.

Bestuur Ede marketing

Het bestuur van Ede marketing wordt gevormd door een groep betrokken Edenaren, die ieder vanuit hun bestaande werk of andere activiteiten actief betrokken zijn bij de Edese samenleving. Momenteel bestaat het bestuur uit voorzitter Mirjam Bink, Lilyan van de Beek, Victor Brinkhorst en Herman Prangsma.
 
 

Deel deze pagina: