Live Live

Start to Run begint weer

Gepubliceerd: Woensdag 05 september 2018 17:58

Start to Run begint weer

EDE- Op dinsdag 11 september begint Start to Run weer in Ede.

 Mensen die zich hebben voorgenomen weer te gaan sporten en hardlopen leuk vinden kunnen een kijkje gaan nemen. 


Sporten met plezier

Voor mensen die houden van een training in de buitenlucht is het de moeite waard om even te kijken. Samen met andere beginners kunt u zeven weken lang elke zaterdagochtend en dinsdagavond begeleid worden door hardlooptrainers van atletiekvereniging Climax. U komt dan op mooie plekken in de omgeving. Op zaterdagochtend start het om 09.30 uur en op dinsdagavond start het om 19.00 uur.

Meedoen


De eerste training start op dinsdag 11 september. Er is dan een kennismaking en u krijgt informatie over Start to Run. Dit is in de Runnersworld winkel in Ede Brouwerstraat/Kuiperplein. De eerste training vindt vanuit de Runnersworld winkel plaats. De opvolgende trainingen starten vanaf de accommodatie van atletiekvereniging Climax. 

U mag zelf kiezen of u dinsdagavond en/of zaterdagochtend komt hardlopen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als u interesse heeft kunt u bij Runnersworld Ede om meer informatie vragen, of bel: 0318-610348. Ook kunt u meer informatie vinden als u op de onderstaande link klikt. Hier kunt u zichzelf ook inschrijven.

http://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax

Foto: organisatie Start to Run

Deel deze pagina: