Live Live

Singer Songwriters Festival in Ede

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 12:13

Singer Songwriters Festival in Ede

EDE – Op vrijdag 25 januari presenteren Astrant en Cultura samen het Singer Songwriters Festival. Overdag kunnen lokale artiesten en geïnteresseerden masterclasses volgen van Lavalu en Lucky Fonz III. Het evenement vindt plaats in Cultura, Molenstraat 45 te Ede. Toegang bedraagt 25 euro. 


Het avondprogramma zal bestaan uit optredens van Michael Prins, Cleane Pete, Judy Blank, Johnny Fleet en Lavalu. 

Ontwikkelen tijdens masterclasses 

Astrant en Cultura vinden het belangrijk dat er ook zelf meegedaan kan worden tijdens evenementen. Lokale artiesten en geïnteresseerden kunnen bun talenten ontwikkelen door het volgen van masterclasses. Het middagprogramma bestaat uit een masterclass Lavalu en Lucky Fonz III. De masterclasses worden geleidt door Rogier Pelgrim en Muziekplein docenten Rob Halewijn, Kitty Meijer en Katrin Ebbert. 

Tijdens de masterclasses nemen de artiesten u mee in de wereld van singer-songwriters. Zij geven een inkijk in hun proces om liedjes te maken, vertellen over hun ervaringen en laten zien hoe zij een nummer schrijven. De artiesten zullen gedurende de masterclasses tijd hebben om vragen te beantwoorden. Als u interesse heeft in een masterclass kunt u een ticket bestellen via www.cultura-ede.nl. 

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: