Live Live

Sfeervol adventsconcert CHE Kamerkoor met orkest in de Beatrixkerk

Gepubliceerd: Dinsdag 26 november 2019 13:17

Sfeervol adventsconcert CHE Kamerkoor met orkest in de Beatrixkerk

EDE - Op zaterdag 14 december geeft het CHE Kamerkoor haar jaarlijkse adventsconcert in de Beatrixkerk in Ede. Dit jaar staat de uitvoering in het teken van ‘Hymns of hope’, hoopvolle liederen in de donkere dagen voor kerst.

Op het programma staan verschillende lofliederen rondom de geboorte van Christus. Van het engelenkoor bij de herders, tot de wijzen uit het oosten met hun geschenken. En zou Maria niet, net als alle moeders door de eeuwen heen, haar baby'tje in slaap gezongen hebben? Naast prachtige koorstukken en lieflijke slaapliedjes is er uiteraard ook samenzang met bekende kerstliederen.

Tijdens het concert wordt het koor begeleid door een projectorkest met diverse talentvolle musici uit de regio. Het concert begint op 14 december om 20.00 in de Beatrixkerk. Gratis toegangskaarten kunnen gereserveerd worden via www.che.nl/kamerkoor. Bij de uitgang is een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Het CHE Kamerkoor staat sinds de oprichting in 2012 onder leiding van dirigent Marleen van der Kolk Het koor is verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede en bestaat uit (oud-)studenten en medewerkers van de hogeschool.

Deel deze pagina: