Live Live

SDS55 verslaat Wageningen, Bennekom wint van SKV

Gepubliceerd: Vrijdag 30 november 2018 12:59

SDS55 verslaat Wageningen, Bennekom wint van SKV

WAGENINGEN – Afgelopen zaterdag won SDS55 in en tegen Wageningen met 1-3.

Oude (on)bekenden

SDS55 kwam weer in actie tegen Wageningse club maar zij herkenden de dames van de tegenpartij niet meer. Reina, voetbalster bij SDS55: ‘Ik durf niet te zeggen of we tegen dezelfde dames hebben gespeeld toentertijd, het is ook best lang geleden.’ Wageningen staat onderaan op de ranglijst, maar toch hebben zij hun best gedaan. ‘We hadden minder verwacht. Ze waren nog best goed,’ vertelt Reina.

De wedstrijd

Vooral in het begin van de wedstrijd ontbrak bij het Wekeromse team de scherpte. ‘We kregen een vrije bal tegen. Ik hoopte de bal nog te kunnen stoppen, maar helaas, het is een eigen goal geworden,’ zegt Reina. De dames baalden van de achterstand en besloten er wat aan te doen. ‘We zijn uiteindelijk de rust ingegaan met 1-3 op het scorebord,’ zegt Reina. In de tweede helft is er niks meer gebeurt op het veld. De drie punten gingen mee terug naar Wekerom.

Beluister hier het hele verslag.

Ook de dames uit Bennekom wisten afgelopen zaterdag met 3-0 te winnen van SKV.

Chaotisch begin

Dennis: ‘We wilden even punten oogsten, want SKV staat helemaal onderaan de ranglijst.’ De eerste helft ging Bennekom slordig van start. ‘Door de slordigheid in de wedstrijd ontstond er een kleine kans voor de tegenpartij. Gelukkig herpakten wij ons en wisten we te scoren. Later liep Tamara ook nog een bal binnen en konden we met een 2-0 voorsprong de rust in,’ vertelt Dennis. 


Motivatie

Na een motiverende speech van de coach gingen de Bennekommers het veld weer op. ‘We gingen iets netter spelen. Uiteindelijk tikte Francis de 3-0 nog binnen,’ zegt Dennis. Volgende week wacht Kesteren.

Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: