Live Live

SDS55 verliest op eigen veld van de koploper Ede Victoria

Gepubliceerd: Dinsdag 12 februari 2019 11:05

SDS55 verliest op eigen veld van de koploper Ede Victoria

WEKEROM – Afgelopen zaterdag hebben de dames van SDS55 uit de vijfde klasse hun wedstrijd tegen Ede Victoria verloren met 2-4.


Doelpunten tegen op zwakke punten 

Reina Elbertsen, voetbalster bij SDS55: ‘We hadden een paar nieuwe speelsters en die hebben het hartstikke goed gedaan. Helaas werd het in de 6e minuut al 0-1 voor Ede Victoria, maar daar wisten we i de 9e minuut gelijk al gelijkspel van te maken.’ De wedstrijd was toen echter nog niet uitgespeeld. ‘Uiteindelijk pakte Ede Victoria punten op ons zwakke punt, namelijk de corners. Ze hebben drie corners achter elkaar de bal in het doel weten te schieten. We moeten daar echt meer op gaan oefenen’, aldus Elbertsen. 

Drie punten mee naar Ede 

Door het slechte weer konden veel voetbalteams pas afgelopen week het veld weer op om te trainen. Het team van Ede Victoria merkte dat ze een gebrek aan ritme hadden. Melanie van Weiden, voetbalster bij Ede Victoria: ‘We hadden weinig gevoel in de benen.’ De weersomstandigheden waren afgelopen zaterdag ook nog niet ideaal. ‘Er stond ontzettend veel wind en we hadden er als team al moeite mee om elkaar te vinden. Toch gingen we al met 1-4 de rust in. Toen konden we even rustig ademhalen.’ Na de rust hebben de dames niet meer gescoord. ‘We gingen uiteindelijk teveel mee in het spel van de tegenstander’, aldus van Weiden. 

Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: