Live Live

School rouwt na dodelijk ongeluk 15-jarige leerling

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 19:17

School rouwt na dodelijk ongeluk 15-jarige leerling

EDE - Middelbare school Het Streek in Ede rouwt na de dood van een 15-jarige leerling van de school. De jongen kwam afgelopen weekend om het leven bij een ongeluk op de A15 bij Echteld.

De auto waar de tiener inzat, botste zaterdagavond op de snelweg op een andere auto. Toen de tiener en een vrouw uitstapten, werden ze geschept door een derde auto. De jongen overleed later aan zijn verwondingen. De 39-jarige vrouw uit Ede raakte zwaargewond.

Maandagochtend kwamen 125 leerlingen van Het Streek bij elkaar om de overleden jongen te herdenken. In de school is een herdenkingsplek ingericht waar iedereen in een boek een persoonlijk bericht kan achterlaten.

Herdenking in moskee


Dinsdagochtend wordt in de aula met alle leerlingen stilgestaan bij het dodelijk ongeluk. Dinsdagmiddag stoppen de lessen om 12.00 uur, zodat leerlingen en docenten naar de herdenking in de moskee kunnen.

'Wij wensen iedereen die hem kent, een band met hem heeft, en natuurlijk zijn familie heel veel sterkte en Gods zegen toe', schrijft de school op Facebook.

 
 
Geschreven door: mediapartner Omroep Gelderland

Foto: Marco van Deick/Persbureau Heitink

Deel deze pagina: