Live Live

SAM Multisport Kids en Junior weer van start

Gepubliceerd: Vrijdag 13 september 2019 14:56

SAM Multisport Kids en Junior weer van start

Ede - SAM Multisport is een beweegprogramma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij de organisatie trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen zoals klimmen, rollen, springen, gooien, vangen, dansen, rennen en balanceren.

'Onderzoek laat zien dat veel kinderen na hun 12e stoppen met sporten. Omdat ze uitgekeken zijn op die ene sport. Erg jammer, want uit de cijfers blijkt ook: blijven ze als jongere wél sporten dan is de kans heel groot dat ze een leven lang kiezen voor bewegen en dus langer actief en vitaal zullen zijn', stelt de organisatie.Topatleten en sportexperts zijn het erover eens: laat kinderen tot tenminste 14 jaar zo veel mogelijk kennismaken met verschillende sporten. Multisporten biedt dus uitkomst voor al deze opgroeiende sportertjes. Met de lessen van SAM Multisport leggen kinderen een basis voor een fit, positief en actief leven.

Waar en wanneer

Sportservice Ede biedt de activiteiten wekelijks aan: iedere woensdag van16.00 tot 17.00 uur in de gymzaal aan de Wulplaan en op vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur in de Van der Knaaphal. Daar wordt ook elke vrijdag SAM Multisport Junior gehouden van 16.30 tot
18.00 uur.

Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met Sebastiaan Kuijper van
Sportservice Ede: 06 – 46 25 71 26 of kijk op https://www.sportservice-ede.nl/kinderen

Foto: Sportservice Ede

Deel deze pagina: