Live Live

Ronnie Tober naar de Heideweek 55+ Music Night

Gepubliceerd: Maandag 05 augustus 2019 11:35

Ronnie Tober naar de Heideweek 55+ Music Night

EDE - Woensdagavond 28 augustus organiseert de Stichting Heideweek weer haar 55+ Music Night. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkoM om in Cultura een gratis en geheel verzorgde muziekavond te beleven. Tijdens de muziekavond zelf zijn er optredens van Ronnie Tober, Willeke D’estell, Marga Bult en The ForEverly Brothers.

Het publiek wordt bij binnenkomst en in de pauze muzikaal ontvangen met bekende nummers uit de jaren 60 en 70 die ten gehore worden gebracht door de ROS band “Jong Belegen”.

Alles wordt traditiegetrouw vakkundig gepresenteerd door Heideweeks vaste presentator Harold Verwoert, die zelf ook weer een aantal bekende en gezellige zangnummers zal vertolken.

De toegangskaarten (max. 2 per persoon) voor deze 55+ Music Night zijn op zaterdagmorgen 10 augustus vanaf 10.30 uur gratis verkrijgbaar bij Cultura waarbij geldt: op = op.

De Heidehoogheden zijn die ochtend aanwezig om de toegangskaarten persoonlijk te overhandigen. En natuurlijk staat ook de koffie en de thee weer klaar!

Bekijk het complete programma van de Heideweek op www.heideweek.nl.

Foto: Bert Vos

Deel deze pagina: