Live Live

Rob & Ilse, The Beatles in Tuin de Lage Oorsprong te Oosterbeek

Gepubliceerd: Donderdag 12 juli 2018 16:56

Rob & Ilse, The Beatles in Tuin de Lage Oorsprong te Oosterbeek

Rob & Ilse hebben zich het afgelopen jaar verdiept in het repertoire van de legendarische Engelse band The Beatles. Ze zijn op zoek gegaan naar de essentie van de liedjes en hebben deze vervolgens op gitaar en in zang uitgewerkt. 

In de feeërieke sfeer van Tuin de Lage Oorsprong te Oosterbeek gaan ze terug naar hun jeugd en brengen zij een ode aan The Beatles. Dat doen ze op zondag 22 juli, aanvang 15.00 uur

Rob de Jong (1953) was al vroeg geïnteresseerd in muziek. Tijdens zijn studie begon hij gitaar te spelen. Rob is autodidact en speelt vele verschillende muziekstijlen en vormt sinds 2012 met Ilse een duo. Als kind groeide Rob op met muziek van The Beatles, vanaf dat moment is hij geboeid geraakt door de muziek en de band.

Ilse Tonn-Laverman (1965) zingt al zolang als ze zich kan herinneren. Op jeugdige leeftijd deed ze mee aan talentenjachten en trad ze vaak solo op. Ze deed ervaring op in musicals en zingt als zangeres al decennialang in verschillende samenstellingen. Ilse volgde zangles bij Mathilde Santing en heeft in 2017 een meezingboek met eigen liedjes voor kinderen tot 6 jaar uitgebracht. Van haar ouders kreeg ze de muziek van The Beatles met de paplepel ingegoten, voor haar is het een herinnering aan haar jeugd.

Toegang activiteit inclusief tuinbezoek € 10,50, tuinvrienden € 5,- en kids t/m 12 jaar gratis.
Bij regen en wind wordt uitgeweken naar de comfortabele kas en bij teveel warmte kunt u bij de vijver onder de bomen zitten.

Tuin de Lage Oorsprong vindt u aan de Van Borsselenweg 36, 6862 BJ Oosterbeek

Deel deze pagina: