Live Live

Reuma Walk 2018 in Lunteren

Gepubliceerd: Maandag 09 juli 2018 11:28

Reuma Walk 2018 in Lunteren

‘Reuma heb je, je bent het niet.’ Dat is de boodschap van Astrid van de Nieuwenhof en Wanda Catsman, die voor de 5e keer op rij de Reuma Walk organiseren. 

De Reuma Walk is een unieke sponsorloop, want degenen die hem lopen zijn zelf reumapatiënt. Familie en vrienden dragen de sponsorloop bovendien een warm hart toe en dragen hun sportieve steentje bij. Zelfs artsen en onderzoekers trekken hun beste wandelschoenen aan voor de Reuma Walk.

Wandel jij mee? Heb jij reuma en doe je graag actief mee? Neem dan deel aan deze sponsorloop. Je wandelt door een prachtig natuurgebied in een gezellige sfeer. Je test je lichamelijke mogelijkheden én haalt geld op voor het fonds dat alles doet om ook jou een beter lichaam én leven te geven. Samen lopen is nóg leuker, dus maak je familie en vrienden enthousiast om mee te lopen. Vergeet bovendien je behandelend arts en/of therapeut niet.

Zaterdag 15 september 2018 strijkt dit bijzondere wandelevenement neer in Lunteren. Hier worden 3 inspirerende wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. Je aanmelden is eenvoudig via www.reumawalk.nl.

Doneren? Sponsor het evenement of specifiek een deelnemer die u kent. Doneer dan jouw bedrag via een van de deelnemers op de website: https://actie.reumafonds.nl/evenement/reuma-walk-2018.

Foto: Reuma Nederland

Deel deze pagina: