Live Live

Renovatie Dierenopvang De Hof van Ede

Gepubliceerd: Maandag 09 juli 2018 12:52

Renovatie Dierenopvang De Hof van Ede

Dierentehuis De Hof van Ede is toe aan een grote verbouwing. Dit is hard nodig omdat het pand inmiddels duidelijke sporen van intensief gebruik laat zien. De verbouwing gaat op 12 juli van start.


Het werd steeds moeilijker om het welzijn van de dieren in de opvang onder deze omstandigheden op pijl te houden en het is hoog tijd dat er actie wordt ondernomen.

Een dergelijke omvangrijke verbouwing vergt echter ook een aanzienlijke investering. Gelukkig zag de Gemeente Ede dit ook in en hebben zij het initiatief genomen het dierentehuis hierbij financieel te ondersteunen. Daarnaast zijn de eigen vrijwilligers al jaren bezig om via de "Snuffelmarkt" geld op te halen door de verkoop van allerlei spullen.

Hierdoor is het nu mogelijk het Dierentehuis grondig en naar de laatste dierenwelzijnsnormen te verbouwen. Beide partijen, Joyce Schorren van de Dierenbescherming en Wethouder Vreugdenhil van de Gemeente Ede, zijn erg blij dat er nu gestart kan worden.

De officiƫle aftrap van de verbouwing is donderdag 12 juli om 14.00 uur. Wethouder van de Gemeente Ede Willemien Vreugdenhil, Regiomanager Joyce Schorren van de Dierenbescherming, beheerders van de Hof van Ede Hanneke van Schaik en Danielle van den Brink, en de medewerkers en vrijwilligers van het Dierentehuis zullen hierbij aanwezig zijn.

Voor wie nog graag een laatste kijkje achter de schermen wil nemen is er gelegenheid voor een rondleiding.

Foto: De Hof van Ede

Deel deze pagina: