Live Live

Prijsvraag om Veluwe aantrekkelijker te maken

Gepubliceerd: Donderdag 13 juli 2017 13:45

Prijsvraag om Veluwe aantrekkelijker te maken

Vorig jaar is de Veluwe uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit gebeurde naar aanleiding van de publieksverkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’, waarmee de Veluwe, 300.000 euro heeft gewonnen. Het grootste deel van dat geld wil de Veluwe inzetten om initiatieven van inwoners en verenigingen uit te lokken.

Prijsvraag
Daarvoor is de website www.prijsvraagdeveluwe.nl opgezet. De Veluwe is op zoek naar vernieuwende en inspirerende ideeën die ervoor zorgen dat de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker wordt. Dit kunnen ideeën zijn die ervoor zorgen dat er meer recreanten en toeristen de Veluwe bezoeken of ideeën die ervoor zorgen dat de bijzondere natuur en cultuur van de Veluwe wordt versterkt. Of ideeën die de beleving van de Veluwe verbeteren.

Prijzengeld
Het prijzengeld is in totaal 10.000 euro en wordt verdeeld onder de tien beste inzendingen. de 1e prijs bedraagt 3.500 euro, de 2e prijs is 2.000 euro en de 3e prijs is 1.000 euro. De 4e tot en met de 10e prijs is 500 euro. Het gaat hier om nettobedragen die vrij te besteden zijn.

En budget om uit te voeren
Naast het prijzengeld maken de winnaars kans op een bedrag van 5.000 euro tot maximaal 50.000 euro om het idee daadwerkelijk te realiseren. De ideeën moeten voor 30 september ingeleverd worden.

Deel deze pagina: