Live Live

Presentatie Natuurfotografie IVN in ‘De Zanderij’ te Ede

Gepubliceerd: Donderdag 31 oktober 2019 21:42

Presentatie Natuurfotografie IVN in ‘De Zanderij’ te Ede

EDE - De werkgroep Natuurfotografie van IVN Ede verzorgt op 12 nov. a.s. een presentatie waarbij alle leden van IVN en andere geïnteresseerden van harte welkom zijn.

De natuurfotografen Fred van Wijk en zijn zoon Jeroen laten hun werk zien over de natuur van Groot-Brittannië, Ierland, Georgië en de Veluwe.

Het eerste deel van Jeroens presentatie zal bestaan uit zijn mooiste momenten op de Veluwe over de afgelopen jaren, met een hoofdrol voor zoogdieren en vogels.
Het tweede deel zal in het teken staan van een reis naar Georgië die Jeroen in de zomer van 2018 maakte.

Doordat Georgië de overgang tussen Europa en Azië vormt, is de diversiteit aan dieren in dit relatief kleine land enorm. Dit zal worden geïllustreerd aan de hand van foto's uit twee zeer verschillende omgevingen: het hoge Kaukasusgebergte in noorden en de droge steppes in het zuidoosten van het land.

De presentatie van Fred van Wijk gaat over de natuur in lente en zomer in Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Berglandschappen, bossen, rivieren, watervallen en de kust met enkele vogeleilanden zullen allemaal aan bod komen. Deze presentatie is gedeeltelijk voorzien van muziek en begint om 20:00 uur in de zaal van de speeltuin “De Zanderij” aan de Nijverheidlaan 23-A in Ede. De toegang is gratis.

Foto: IVN

Deel deze pagina: