Live Live

Popkoor Première: het nieuwe ochtendkoor van Ede gaat van start

Gepubliceerd: Donderdag 27 februari 2020 14:19

Popkoor Première: het nieuwe ochtendkoor van Ede gaat van start

EDE - Op dinsdagochtend 3 maart starten de eerste repetities voor het nieuwe ochtendkoor van de regio Ede, genaamd Popkoor Première Ede.

Onder leiding van topdirigente Diane Ranselaar zal het koor wekelijks in het prachtige Cultura nummers gaan instuderen van de bekendste Top 40 hits. Denk aan artiesten als Rag'n'Bone Man, Lady Gaga en P!nk. 


Showkoor

Op regelmatige basis zal het showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét live band en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het ochtendkoor in Ede is het 29ste koor van de succesvolle serie van Popkoor Prestige in heel Nederland.

Dirigente Diane Ranselaar weet met haar enthousiasme en ervaring het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert Diane je tijdens de wekelijkse repetities. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de eerste gratis proeflessen op 3 en 10 maart.

Foto: Prestige Vocal Groups

Deel deze pagina: