Live Live

Politie zoekt inbreker De Klomp

Gepubliceerd: Woensdag 30 mei 2018 10:33

Politie zoekt inbreker De Klomp

Een man die waarschijnlijk onder invloed is, breekt op 28 september 2017 in bij een woning en autobedrijf aan de Trapjesweg. Resultaat: een geplunderde drankvoorraad en gecrashte auto.


Woninginbraak


Zodra de eigenaar van de woning die avond thuiskomt, ontdekt hij dat de bestuurdersdeur van zijn auto open staat. Even later ziet hij dat zijn woning volledig overhoop is gehaald.
Ieder kastje, deurtje of doosje heeft de inbreker aangeraakt en zelfs de drankvoorraad is geplunderd. Uiteindelijk neemt hij een oude telefoon en wat contant buitenlands geld mee.

Autobedrijf

Naast de woning zit een autobedrijf. Ook daar slaat de inbreker toe, waarbij hij wordt gefilmd door een bewakingscamera.

Onder invloed

Op de beelden is te zien dat de inbreker in zijn rechterhand vermoedelijk een fles drank houdt. Vervolgens test hij enkele auto’s om te kijken of er een niet op slot zit. Uiteindelijk stapt hij in een Renault Clio. Kennelijk was de man dusdanig onder invloed dat hij vrijwel direct vol tegen een hek op het terrein aanrijdt.

Dader

De man lijkt op de bewakingsbeelden wat slungelig. Een buurtbewoner meent de man gezien te hebben en heeft gehoord dat hij Engels sprak. Tijdens de inbraken droeg de inbreker om zijn nek een fototoestel.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Bron & Foto: Opsporing Verzocht

Deel deze pagina: