Live Live

Otterlo verliest van SDS55

Gepubliceerd: Donderdag 13 december 2018 14:22

Otterlo verliest van SDS55

OTTERLO – De Otterlose dames verloren zaterdag van SDS55 met 4-6.


Geen vliegende start

Volgens Roos Lagerwey, keepster bij Otterlo, verliep de derby tegen de Wekeromse dames niet volgens planning: ‘We hadden afgesproken meteen fel de wedstrijd in te gaan, maar al snel kreeg SDS55 een kans. Die kans kon ik gelukkig nog wel tegenhouden, maar SDS55 speelde feller dan wij.’ Otterlo kwam al snel op achterstand. ‘Ik schoot met mijn verkeerde been de bal weg en de bal belandde in een andere hoek. Toen stonden we al snel 0-1 achter’, legt Lagerwey uit. Kort daarop volgde de 0-2. ‘Uiteindelijk maakten we nog wel een goal. Vanaf dat moment ging het beter, maar toch keken we tijdens de rust tegen een 1-4 achterstand aan’, vertelt Lagerwey.

Drie punten afstaan

‘In de tweede helft begonnen we te voetballen, maar hield het nog niet over. Door een blunder van ons prikte SDS55 de 3-5 op het scorebord. Kort daarop maakten wij daar 4-5 van. We kwamen gewoon zo dichtbij en hadden zoveel kansen’, zegt Lagerwey. Helaas werd het voor Otterlo nog 4-6. ‘Helaas mocht het niet baten en moesten we de drie punten aan de Wekeromse dames afstaan’, aldus Lagerwey.

SDS55 tevreden

Voor SDS55 liep de derby beter. Reina Elbertsen, voetbalster bij SDS55: ‘De wedstrijd begon lekker. In de 6e minuut scoorde Denise het eerste doelpunt al, nog geen twee minuten later stond de 0-2 op het scorebord.’
De Wekeromse dames gingen met een voorsprong de rust in. ‘Na de rust kregen we nog wel wat doelpunten tegen, maar scoorden ook, we gingen er met de winst vandoor, daar zijn we trots op’, aldus Elbertsen.

Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: