Live Live

Opera Meets Musical door 100 zangers

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 11:41

Opera Meets Musical door 100 zangers

ARHEM/VEENENDAAL - Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG) brengt samen met het Amsterdam Musical Concertkoor een uniek concert. Ofschoon het GOOG bekend staat om haar brede repertoirekeuze is deze insteek uniek te noemen.

Opera- en Musical liefhebbers vinden elkaar in een fantastisch concert, waarbij een gezamenlijk programma tot één van de weinig georganiseerde landelijke concerten op dit gebied.

Koren/ensemble/solisten

Zowel GOOG als AMCK zullen een populair programma brengen, waarbij we o.a. kunnen noemen: Aida van Verdi / Aida van Elton John & Tim Rice / Romeo and Juliette van Gounod / Les Misérables en West Side Story. Grote koorwerken door de volledige cast van beide gezelschappen. Daarnaast maakt u kennis met het ensemble van het GOOG en de diverse solisten van beide gezelschappen.
Het GOOG heeft in alle theaters van Nederland gestaan en meegewerkt aan diverse t.v. producties, waarbij we over het musicalkoor kunnen vertellen dat zij regelmatig medewerking verlenen aan avondvullende theatrale concerten. Zo vormden zij het koor in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ en een theaterprogramma met Henk Poort en Danny de Munk. De volgende uitdaging is de samenwerking met het GOOG.

Hans Lamers
De muzikale leiding is in handen van dirigent Hans Lamers. Hij is reeds vanaf 1980 artistiek leider van het GOOG. Onder zijn leiding is het GOOG uitgegroeid tot een toonaangevend muziektheatergezelschap met grote artistieke kwaliteit en flexibiliteit.

Bernd Duenk
Bernd Duenk is de regisseur. Hij is oprichter van Amsterdam Musical Concertgroep. Ook is hij directeur en artistiek leider van Stichting Rumoer. Hij is de bedenker van het Amateur Musical Awards Gala.

Chris Kok
Chris Kok zal de avond muzikaal begeleiden. Hij is een veel gevraagd begeleider van solistenconcoursen voor blazers. Als solist heeft hij diverse concerten gegeven met o.a. de Marinierskapel, de toenmalige Johan Willem Friso Kapel en enkele orkesten in Oostenrijk.

Locaties concerten
Vrijdag 23 november in de Muzenzaal van Musis te Arnhem.
Kaarten: bespreekbureau@musisenstadstheater.nl t. 026 – 443 73 43

Zaterdag 1 december in Theater de Lampegiet te Veenendaal.
Kaarten: reserveren@lampegiet.nl t. 0318 540 141

Aanvang beide voorstellingen: 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.goog.nl

Deel deze pagina: