Live Live

Open Ondernemerskoffie Bennekom over de AVG

Gepubliceerd: Maandag 07 mei 2018 10:06

Open Ondernemerskoffie Bennekom over de AVG

De ingangsdatum van de AVG komt snel dichterbij, eind mei al. Wat houdt deze Algemene Verordening Gegevensbescherming concreet in voor ondernemers? Wat moet je regelen om te voldoen aan de nieuwe regels rondom gegevensbescherming? Advocaat Martijn Groot Kormelink komt er tijdens de Open Coffee Bennekom meer over vertellen.


Eisen van de AVG

De Europese regelgeving is aangescherpt om de privacy van natuurlijke personen in Europa te beschermen. Het draait vooral om transparantie, laten weten wat je als ondernemer zelf aan gegevens vastlegt, hoe en waarom. Denk aan boekhoudsystemen, MailChimp, Google Analytics en Facebook. Martijn Groot Kormelink zal het vanaf half tien daarom gaan hebben over privacy statements, cookiemeldingen, gevolgen voor direct mail systemen, etc.

Koffie en kennismaken met collega ondernemers

Zoals elke maand maken we na de presentatie weer tijd voor een kort pitch-rondje gevolgd door informeel netwerken. Dit keer zal dat vooral napraten zijn over de AVG, verwachten we.

De deuren van de Dorpsherberg in Bennekom gaan weer speciaal voor ons om 9 uur open. Op de promotietafel kun je je folders, boek en visitekaartjes neerleggen om jezelf zichtbaar te maken. Omdat er geen sponsor is, is de koffie wel voor eigen rekening. De organisatoren heten je graag welkom tijdens de Open Ondernemers Koffie. Neem gerust een collega ondernemer mee.

De Open Ondernemers Koffie: dinsdag 15 mei 2018 van 9-11 uur in de Dorpsherberg in de Brinkstraat te Bennekom.

Foto: Marketing Energy

Deel deze pagina: