Live Live

Open Dag Vitalius in de Bergansiuskazerne

Gepubliceerd: Woensdag 09 mei 2018 13:11

Open Dag Vitalius in de Bergansiuskazerne

Op zaterdag 26 mei organiseert Vitalius, een coöperatieve vereniging die appartementen gaat realiseren in de Bergansiuskazerne, een Open Dag van 10.00 tot 13.00.


Vitalius is een bijzonder project in Ede. Een groep enthousiaste en betrokken mensen van vijftig jaar en ouder is bezig een omgeving te realiseren om zo plezierig, gezond en lang mogelijk te wonen, werken en zorgen. De bewoners willen dit zo veel mogelijk zelf organiseren. Vitalius richt zich daarom op actieve ouderen.

Tijdens deze Open Dag maakt u kennis met Vitalius, krijgt u uitleg over het concept ‘Wonen, Werken en Zorgen’ en maakt u kennis met het gebouw waarin alles gaat gebeuren. De architecten vertellen over hoe dat gebouw en de appartementen eruit gaan zien, wat de planning is en hoe we het gebouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken. Ook de grootte van de zeer verschillende appartementen en de huurprijzen daarvan komen aan bod.

Heeft u belangstelling? U bent zaterdag 26 mei van harte welkom in Bergansius, Nieuwe Kazernelaan 2 (naast de Heidebrouwerij) van 10.00 – 13.00 uur.

Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen en wanneer u geïnteresseerd bent in het project, dan kunt u zich inschrijven als belangstellende.

Meer informatie over Vitalius: www.vitalius.nl.


Foto: Vitalius 

Deel deze pagina: