Live Live

Onderscheiding voor Otterloër

Gepubliceerd: Maandag 08 januari 2018 16:48

Onderscheiding voor Otterloër

De heer A. Hendriksen (66 jaar) uit Otterlo, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester René Verhulst heeft afgelopen zaterdag 6 januari 2018 de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke onderscheiding.

De uitreiking van de onderscheiding gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van Sport Vereniging Otterlo. De heer Hendriksen heeft 35 jaar gevoetbald bij Sport Vereniging Otterlo en werd in 1982 voorzitter van de jeugdafdeling. In 1990 is hij benoemd tot voorzitter van de vereniging. Mede door zijn inzet is het sportpark Kastanjebos gerealiseerd. In 2016 opende het sportpark haar deuren. De heer Hendriksen was een bevlogen voorzitter met oog voor iedereen in de vereniging. Van voetballer tot onderhoudsman. Ruim 900 wedstrijden heeft hij bijgewoond van het eerste team. Slechts 10 heeft hij moeten missen.

Daarnaast was hij betrokken bij de organisatie van de eerste skeelerronde van Otterlo, voorzitter en bestuurslid van Middenstands Vereniging Otterlo en oprichter van Ondernemend Otterlo, het huidige O2.

Deel deze pagina: