Live Live

Nieuwjaarstoost met boswachters, warme chocolademelk en geweien

Gepubliceerd: Woensdag 02 januari 2019 11:23

Nieuwjaarstoost met boswachters, warme chocolademelk en geweien

EDE - In het natuurgebied Planken Wambuis van Natuurmonumenten verwelkomen de boswachters de bezoekers zondag 6 januari van 11.00 tot 15.00 uur met een gratis kopje warme chocolademelk en een toost op een mooi nieuw natuurjaar.

Ook zijn er geweistangen van edelherten te koop, u kunt een geweistang winnen door het juiste gewicht te raden. U bent welkom op de parkeerplaats aan de Planken Wambuisweg 1 te Ede, dit is schuin tegenover het gelijknamige restaurant. 


Passie voor natuur

Boswachter Han ten Seldam: 'Het is een leuke manier om met bezoekers in gesprek te komen en onze passie voor dit natuurgebied met hen te delen. Het hele jaar zijn we hard aan het werk voor dit gebied, maar hebben we helaas te weinig contact met de bezoekers. We staan klaar met een volle pan warme chocolademelk. Wij verkopen ter plekke ook afworpstangen. Alle herten in Planken Wambuis volg ik al jaren en ken ik persoonlijk. Van een aantal heb ik het betreffende hert ook op foto en die krijgt de koper van de afworpstang er gratis bij. We hopen op veel bezoekers.' 
 
Komt dat zien, het is tevens het startpunt van een wandelroute ( 8 kilometer).
 
Foto: Natuurmonumenten
 

Deel deze pagina: