Live Live

Nieuwjaarstoespraak burgemeester René Verhulst

Gepubliceerd: Maandag 08 januari 2018 16:43

Nieuwjaarstoespraak burgemeester René Verhulst

Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Verhulst zijn eerste nieuwjaarstoespraak als burgervader van gemeente Ede gehouden. "Ik ben nu ruim 100 dagen Burgemeester en ben er trots hier burgemeester te mogen zijn en blij dat de Edese bevolking mij het gevoel geeft om hier thuis te zijn." 
 
 

Hieronder enkele opvallende punten die genoemd zijn tijdens de positieve nieuwjaarspeech van Burgemeester René Verhulst:

Het nieuwe jaar beloofd een jaar te worden vol economische groei en stijgende werkgelegenheid. Het bedrijven terrein op de A-12, maar ook Het Laar in Wekerom zijn in 2017 uitverkocht. Ook het centrum in Ede krijgt weer nieuwe impulsen.

Burgemeester René Verhulst: "Ik ben blij met het grote aantal vrijwilligers wat in Ede actief is en naar elkaar omkijkt", de organisatie Dien je Stad bemiddeld hierbij. "Echt iets om als burgemeester trots op te zijn."

Permar bestaat sinds 1 januari niet meer. Hiervoor in de plaats gekomen is Werkkracht, mensen die voorheen bij Permar werkzaam waren zijn nu werkzaam bij Werkkracht.

De Regio FoodValley is opgenomen in het regeer akkoord van afgelopen jaar. Het college heeft de ambitie om in 2025 een internationale topregio te zijn op het gebied van agrifood.

Ook is er een persoonlijke noot in de toespraak. De Burgemeester geniet van de rust en de natuur van de Edese bossen tijdens zijn hardlopen en mountainbiken.

Deel deze pagina: