Live Live

nieuwe trainers voor de hoofdmachten van BlauwGeel55

Gepubliceerd: Dinsdag 28 januari 2020 10:02

nieuwe trainers voor de hoofdmachten van BlauwGeel55

EDE - Eerder deze week werd al bekend dat het eerste elftal van Blauwgeel55  een nieuwe trainer krijgt vanaf komend seizoen. Pieter van de Grift zal vanaf komend seizoen David Wagensveld opvolgen bij de hoofdmacht van de Blauwgeel mannen.

Ook werd bekend dat Miriam van der Horst trainer van vrouwen1 aan het eind van het seizoen zal vertrekken. Maandag avond heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur en van der Horst.  Na dit gesprek werd bekend dat Miriam van der Horst het seizoen zal afmaken. Blauwgeel55 zal de komende tijd opzoek gaan naar een opvolger.

Miriam van der Horst kwam anderhalf seizoen geleden over van DVS33 uit Ermelo. Zij loodste de Blauwgeel55 vrouwen naar het kampioenschap in de  tweede klasse a en promoveerde met het team naar de eerste klasse. 

De nieuwkomer staat nu vijfde in deze competitie. Zaterdag won van der Horst met haar vrouwen nog de wedstrijd tegen IJFC. De wedstrijd werd  deels al gespeeld op 28 september van het vorige jaar, maar werd gestaakt waardoor de resterende 25 minuten moesten worden ingehaald. Via de website van de Edese voetbal vereniging laat van der Horst weten met plezier te hebben gewerkt bij Blauwgeel55.

Foto ter illustratie: Pixabay

Deel deze pagina: