Live Live

Najaarsconcert accordeonvereniging RAC Bennekom

Gepubliceerd: Maandag 12 november 2018 10:52

Najaarsconcert accordeonvereniging RAC Bennekom

EDE - Een concert met op het programma een mix van lichte muziek, bekende filmmuziek, meezingers en melodieuze walsen. Dat belooft accordeonvereniging RAC uit Bennekom op zaterdag 17 november aanstaande de bezoekers van hun jaarconcert. Alle vier de orkesten van de vereniging treden die avond vanaf 19:30 uur op in de Ontmoetingskerk, Emmalaan 1 in Bennekom.

Bezoekers zijn van harte welkom en kunnen komen genieten van een programma met onder bekende nummers als Don’t cry for me Argentina, The final countdown en Jupiter. Maar ook staat er muziek van Vivaldi en Bach op het programma en thema’s uit verschillende computerspelletjes als Mario en Pokémon. Een bonte, maar muzikale en gezellige mix dus. Het dit jaar opgerichte combi-orkest treedt voor het eerst op tijdens het jaarlijkse concert: zij brengen bezoekers nummers als Time remembered en Game Music.

Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt € 10,- , kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. In de pauze is er een verloting waarvan de opbrengst voor RAC is.

Meer informatie over RAC of het boeken van een van de orkesten vindt u op www.racbennekom.nl.

Deel deze pagina: