Live Live

Muziek- & Verteltheater in uitkijktoren De Koepel

Gepubliceerd: Maandag 14 mei 2018 17:59

Muziek- & Verteltheater in uitkijktoren De Koepel

Muziek- & verteltheater ‘Vilde Katshke’ treed op Zondag 27 mei 12:30 uur) op in de uitkijktoren De Koepel in het Lunterse Buurtbosch.

Trio Wilde Eend – ook wel bekend onder haar Jiddische naam Vilde Katshke – is het beste te omschrijven als een vrolijke mix van klezmer en joodse volksverhalen. Klezmer is de feestelijke en melancholische muziek van joden uit Oost Europa. Dit trio werd begin 1998 opgericht door Gottfrid van Eck om zijn liefde voor klezmer en joodse verhalen te combineren. Hij speelt klarinet en krijgt daarbij muzikaal tegenspel van Michiel Ockeloen op accordeon en Tessa Zoutendijk op viool. Tezamen zorgen deze drie wilde eenden voor veel feestelijk gesnater.
Trio Wilde Eend presenteert (vertel)concerten o.a. in kerken, scholen, instellingen, theaters en op allerlei festivals en privéfeesten. Het trio produceerde twee goed ontvangen cd’s. Hun klezmermuziek raakt je; het is plezier om bij te huilen en verdriet om bij te lachen!

Toegangskaarten voor deze voorstelling zijn €15,- per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op de website van het Luntersche Buurtbosch.
Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar De Koepel door het bos. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt uiteraard een uitzondering gemaakt.

Deel deze pagina: