Live Live

Meepraten met natuurmonumenten

Gepubliceerd: Dinsdag 31 oktober 2017 12:11

Meepraten met natuurmonumenten

Districtscommissie Gelderland is op zoek naar een nieuw lid voor de contactgroep in natuurgebieden van Zuid Veluwe en IJsselvallei. Vereniging Natuurmonumenten vindt het belangrijk om haar omgeving te betrekken bij de natuur. Daarom organiseren we in Gelderland rondom natuurgebieden contactgroepen voor mensen die zich betrokken voelen bij de natuur en Natuurmonumenten.

De contactgroep bestaat uit ongeveer 12 personen, leden en niet-leden van vereniging Natuurmonumenten. Zij geven Natuurmonumenten advies en voeden hen met informatie uit de omgeving. De vereniging gebruikt de inbreng van de groepsleden om te komen tot een goede besluitvorming.

Hebt u belangstelling en komt u uit de omgeving van de natuurgebieden Planken Wambuis, Reijerscamp, Wolfhezer, Doorwerthse Heide en de bossen in de omgeving van Loenen?.

Stuur dan een e-mail naar dcgelderland@natuurmonumenten.nl o.v.v. ‘Deelname permanente contactgroep Zuid Veluwe’. U ontvangt een formulier waarop u uw gegevens en reden van belangstelling kunt aangeven.

Deel deze pagina: