Live Live

Malkander organiseert Festival 'Goed voor Elkaar'

Gepubliceerd: Donderdag 03 oktober 2019 11:51

Malkander organiseert Festival 'Goed voor Elkaar'

EDE - Alle informatie en organisaties bij elkaar van en voor mantelzorgers, senioren, gezinnen met kinderen, jongeren en vrijwilligers.

Malkander voegt de Seniorenbeurs, Mantelzorgbeurs en de Vrijwilligersbanenmarkt samen tot één 'Festival Goed voor Elkaar!' op 10 en 11 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur in het Akoesticum aan de Nieuwe Kazernelaan in Ede. De toegang is gratis en u kunt gebruik maken van pendelvervoer.

 

Voor iedereen in en om Ede

Kom ook en ontdek wat u nog kunt leren op het gebied van babbeltrucs, bloemschikken, game-, alcohol- en drugsverslaving, hulpmiddelen, gezondheidschecks, kledingadvies, muziek, phishing, veilig omgaan met je geld en zorgeloos zelfstandig wonen.

Festival Goed voor elkaar. Dat is twee dagen alle aandacht voor meer plezier, comfort, gezondheid en zelfstandigheid. In uw eigen leven en in dat van anderen. Medewerkers en vrijwilligers spreken u graag over hulp en mooi vrijwilligerswerk op het gebied van preventie, (mantel)ondersteuning en zorg.

Entertainment komt onder andere van Rocking Old School, het seniorenorkest, smartlappenkoor en theater Tess.
 

Meer informatie en het complete programma incl. overzicht van het gratis pendelvervoer vind u op: https://www.malkander-ede.nl/festival-goed-voor-elkaar.aspx

 

Foto: Malkander


Deel deze pagina: