Live Live

Lunteren wint met 0-4 van Wageningen, Otterlo verslaat Advendo57 met 2-1

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018 12:22

Lunteren wint met 0-4 van Wageningen, Otterlo verslaat Advendo57 met 2-1

WAGENINGEN – De voetbalsters van Lunteren hebben afgelopen zaterdag Wagenings terrein verrassend met 0-4 gewonnen.

Minder tegenstand dan verwacht

Lunteren speelster Rachel vertelt voetbalverslaggever Martin Both dat ze meer tegenstand hadden verwacht van Wageningen. ‘Normaal is Wageningen een lastige tegenstander maar vandaag viel dat mee’, glimlacht ze. Volgens Rachel was Lunteren zaterdag zeker de bovenliggende partij. ‘We bouwden goed op, hadden veel balbezit en waren prima in de omschakeling, een terechte 0-4 overwinning.’

Lunteren presteert boven verwachting

De Lunterse ploeg pakte de afgelopen drie wedstrijden zes punten en dat is boven verwachting. ‘Onze doelstelling is om in de top vijf te eindigen, we zijn op deze manier goed op weg’, vertelt Rachel. Over twee weken moeten de dames hun opwachting tegen Otterlo maken. ‘Een goede ploeg met nieuwe meiden die lekker kunnen voetballen, maar we hebben er alle vertrouwen in’, tekent de Lunterse speelster op.

Beluister hier het hele verslag.

In de vijfde klasse won Otterlo thuis de derby tegen Advendo57, het werd 2-1 voor de Otterlose dames.

Verdiende overwinning

Keepster van Otterlo, Roos spreekt van een verdiende overwinning. ‘We hebben de hele wedstrijd vol gas gegeven.’ Al na tien minuten stond 0-1 voor Otterlo door een afstandsschot. De tweede helft maakte Advendo57 uit een corner de 1-1, maar Otterlo speelde even later beheerst de 1-2 binnen. ‘We hebben gewoon lekker gevoetbald en had als keeper een rustig gevoel tijdens de wedstrijd’, glundert Roos.

Advendo57 te gehaast

Advendo57 trainer Klaas Threels stelt dat Otterlo er terecht met de winst vandoor is gegaan. ‘Helaas hield mijn ploeg zich niet aan het plan en was de tegenstander gewoon heel sterk in de duels. We speelden vooral de eerste helft te gehaast. Dat ging in de tweede helft een stuk beter maar het mocht niet baten.’ Klaas vindt het ondanks de nederlaag altijd leuk om tegen de dames van Otterlo te spelen. Over twee weken moet Advendo57 tegen Roodwit58. ‘Dan moet het wel een tandje beter’, stelt Klaas.

Beluister hier het hele verslag.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: