Live Live

Lichte voorstelling over een zwaar onderwerp

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 10:16

Lichte voorstelling over een zwaar onderwerp

EDE – Op donderdag 17 januari gaat de muzikale voorstelling, 'Maak van je shit een hit', van Mira van der Lubbe van start in Theater Cultura. De voorstelling gaat over leven met het erfelijk borstkanker-gen.


Leven, gevolgen en keuzes

Gedurende de voorstelling maakt Mira duidelijk hoe te leven met de wetenschap dat je belast bent met een erfelijk borstkanker-gen, de gevolgen ervan en het maken van keuzes. Het wordt geen show vol kommer en kwel. Van der Lubbe wil in haar voorstelling juist laten zien hoe veerkrachtig mensen zijn. Van der Lubbe vertelt hoe ze van een onbezorgd meisje van drie geworden is tot de vrouw die ze nu is. 

Over Mira van der Lubbe

Mira van der Lubbe is actrice en theatermaker. In 2011 studeerde ze af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie waarna ze als actrice te zien was in diverse theatervoorstellingen en televisieseries. In 2017 maakte ze voor Theaterfestival de Parade de show Maak van je shit een hit. Wegens de lovende ontvangst door pers en publiek is deze uitgebouwd tot een avondvullende voorstelling.

Voor kaartjes om de voorstelling bij te wonen kunt u bellen naar 0318-672800 of kijken op www.cultura-ede.nl. 

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: