Live Live

Koffieconcert met Tineke Roseboom en Erik Onnink in Huis Kernhem

Gepubliceerd: Dinsdag 28 november 2017 11:32

Koffieconcert met Tineke Roseboom en Erik Onnink  in Huis Kernhem

Binnenkort is er een koffieconcert in Huis Kernhem. Op zondag 17 december van 12.00 tot 13.30 uur geeft het Edese duo Tineke Roseboom en Erik Onnink een koffieconcert in Huis Kernhem in Ede met een programma in kerstsfeer.

Het eerste deel van het concert zal bestaan uit aria's en liederen van onder meer Händel, Grieg, Mozart en Mendelssohn Bartholdy. Na de pauze zullen zowel bekende als onbekende kerstliederen worden uitgevoerd. Tijdens het optreden zullen de musici de diverse stukken toelichten.


Tineke Roseboom (sopraan) en Erik Onnink (pianist) bezochten dezelfde Edese middelbare school, Het Streek. Beide musici studeerden aan het ArtEZ conservatorium te Arnhem. Tóch ontmoetten zij elkaar pas drie jaar geleden voor het eerst tijdens een gemeenschappelijk concert bij een koor. Het klikte meteen en ze besloten een muzikaal duo te vormen.

Kaarten voor het concert zijn zondag 17 december vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn € 10,00 inclusief een consumptie. Het concert begint om 12:00 uur. Zie ook: www.huiskernhem.nl

Deel deze pagina: