Live Live

Kerstbomen planten in Otterlo

Gepubliceerd: Donderdag 03 januari 2019 12:16

Kerstbomen planten in Otterlo

OTTERLO - Op 6 januari 2019 organiseert Identity Craft in samenwerking met Exodus Events een bijzonder initiatief in de vorm van een kerstboomplantdag op het Mussennest in Otterlo.

Op die dag is het Driekoningen en dat is traditioneel de datum dat de kerstboom weer de deur uitgaat. Soms bij het vuil, soms op de brandstapel, dat kan anders.


Identity Craft wil zich sterk maken voor natuureducatie en identiteitsontwikkeling en daarom willen ze de kerstbomen weer terug planten in de natuur. De organisatie wil iedereen daarom aanmoedigen om met boom langs te komen.

Alle deelnemers zijn vanaf 14.00 uur welkom op het terrein en is er warme chocolademelk en gl├╝hwein boven een houtvuurtje beschikbaar. Om 15.00 uur uur worden de bomen met elkaar op een feestelijk manier geplant en is er nog ruimte voor een mooie winterwandeling door het Roekelse bos.

Wilt u meedoen? Laat het Identity Craft weten door u aan te melden in het Facebook Event. Neem voor meer informatie contact op via info@identitycraft.nl.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: