Live Live

IVN verzorgt presentatie Natuurfotografie

Gepubliceerd: Woensdag 09 oktober 2019 12:00

IVN verzorgt presentatie Natuurfotografie

EDE - De werkgroep Natuurfotografie van IVN Ede verzorgt op 12 november een presentatie waarbij alle leden van IVN en andere geïnteresseerden van harte welkom zijn. De presentatie begint om 20:00 uur in de zaal van de speeltuin “De Zanderij” aan de Nijverheidlaan 23-A, 6717 EV Ede. De toegang is gratis.

De natuurfotografen Fred van Wijk en zijn zoon Jeroen laten hun werk zien over de natuur van Groot-Brittannië, Ierland, Georgië en de Veluwe. Het eerste deel van Jeroens presentatie zal bestaan uit zijn mooiste momenten op de Veluwe over de afgelopen jaren, met een hoofdrol voor zoogdieren en vogels.

Het tweede deel zal in het teken staan van een reis naar Georgië die Jeroen in de zomer van 2018 maakte. Doordat Georgië de overgang tussen Europa en Azië vormt, is de diversiteit aan dieren in dit relatief kleine land enorm. Dit zal worden geïllustreerd aan de hand van foto's uit twee zeer verschillende omgevingen: het hoge Kaukasusgebergte in noorden en de droge steppes in het zuidoosten van het land.

De presentatie van Fred van Wijk gaat over de natuur in lente en zomer in Engeland, Schotland, Wales en Ierland.

Berglandschappen, bossen, rivieren, watervallen en de kust met enkele vogeleilanden zullen allemaal aan bod komen. Deze presentatie is gedeeltelijk voorzien van muziek.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: