Live Live

Informatiebijeenkomst voor energiebesparing bedrijven

Gepubliceerd: Donderdag 24 mei 2018 14:46

Informatiebijeenkomst voor energiebesparing bedrijven

Het Ede’s Bedrijfs Contact (EBC) biedt bedrijven en instellingen uit de gemeente Ede een energiescan door Fit Our Future aan. Dit gebeurt met subsidie van de gemeente Ede en de provincie Gelderland. Zo wordt duidelijk hoe bedrijven energie kunnen besparen.


Ondernemers kunnen zich tot 1 maart 2019 hier aanmelden voor het laten uitvoeren van de scan.

Bijeenkomst

Op 29 mei is een bijeenkomst voor Edese ondernemers over de energiescan. Deze is van 15.30 - 17.30 uur in het conferentiecentrum BIT-Meetme, Galileïlaan 19 in Ede. Of bedrijven in aanmerking komen is afhankelijk van het jaarverbruik aan gas en elektriciteit.

Energieneutraal

Wethouder Willemien Vreugdenhil: ,,Ede wil energieneutraal worden. Bedrijven zijn samen voor ongeveer een kwart van het energieverbruik in de gemeente verantwoordelijk. Er valt dus nog veel energie te besparen en er zijn tal van mogelijkheden om dat te realiseren. Deze energiescan is een mooi middel om je daar als ondernemer inzicht in te geven.”

Omgevingsdienst

Bedrijven die mee doen krijgen tijdens de looptijd van de scan en uitvoering van mogelijke maatregelen geen energiecontrole door de Omgevingsdienst De Vallei.

Meer informatie

Op de website van Fit Our Future is ook meer informatie te vinden over het project: https://www.fitourfuture.com/EBC

Foto: gemeente Ede

Deel deze pagina: